Go to Top

Over D&I

Ruime praktijkervaring

De opleidingen en trainingen worden verzorgd door personen met ruime praktijk ervaring op de verschillende gebieden.

Daarnaast verzorgt D&I ook huiswerkbegeleiding en ondersteuning via e-mail voor alle opleidingen.

Deze manier van begeleiding heeft reeds aangetoond dat cursisten een grotere kans van slagen hebben tijdens de theoretische examens die door onafhankelijke examenbureaus worden afgenomen, zoals CITO en S.V.P.B.

Wat wij verder nog voor uw bedrijf kunnen betekenen

Ondersteuning bieden met betrekking tot:

- Het voorbereiden en uitvoeren en evalueren van ontruimings- en of calamiteiten oefeningen.
- De implementatie van een bedrijfsmilieuzorgsysteem en het ondersteunen in het voorbereiden van het bedrijfsmilieuzorgsysteem
- Preventieve maatregelen ter voorkoming van derving.

D&I opleidingen en trainingen

D&I opleidingen en trainingen is opgericht in 2003.
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verhuren van vakdocenten voor gespecialiseerde opleidingen en trainingen in company.

Daarnaast organiseert D&I B.V., bij voldoende aan meldingen genoemde opleidingen en trainingen ook zelf.

Voor specialistische beveiligingsopleidingen in company heeft D&I B.V. een passend programma, inclusief huiswerkservice via de mail, ontwikkeld zodat cursisten snel, maar vooral, zeer goed voorbereid zijn voor het examen dat wordt afgenomen door de Stichting Vakexamens Particuliere Beveiliging. Voor alle duidelijkheid, D&I B.V. verzorgt alleen opleidingen die leiden tot, door de overheid (lees ministerie van justitie), erkende diploma’s en certificaten.

Voor beveiligingsopleidingen en trainingen, die niet leiden tot deze erkende diploma’s en/of certificaten verwijst D&I naar andere opleidingsinstituten.D&I kan de opleidingen en trainingen tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden. Neem gerust eens contact met ons op.